maciek_muzzy Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 witajcie, Chciałbym pokazać Wam model który ukończyłem jakieś 1,5 roku temu. Iveco w wersji standard, wnętrze od premium wersji 'cowboy'. Poniżej link do relacji z budowy: viewtopic.php?f=88&t=18398 ageshack.us/img651/7466/p1010211k.jpg[/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Nie podobają mi się tylko światła, są szare nie srebrne. A tak to bardzo poprawnie. Zaraziłeś mnie trochę tym modelem, cała masa bebechów na wierzchu. Ta ilość osprzętu na ramie daje spore możliwości, co prawda nie wykorzystałeś tego. Świetna baza do dalszego działania nad modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Bardzo podobają mi się linie tej ciężarówki. Jak powiedział copycat, wszystkiego na niej pełno, oczy latają z zaciekawieniem non-stop. Nie to co te opływowe, nudne kabiny z XXI wieku;] Jednym słowem mucha nie siada, może nawet aż za bardzo:D Delikatny bród dobrze by mu zrobił, ale o gustach się nie dyskutuje. Czysty również wygląda rewelacyjnie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Piekny model, co tu duzo pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Ładny model, szkoda że słupki w kolorze karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Witam. Model mi się bardzo podoba, brakuje mu może trochę brudu. Wnętrze według mnie rewelacja. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Dziękuję Panowie za komentarze i krytykę. Ładny model, szkoda że słupki w kolorze karoserii. Czy mógłbyś sprecyzować o jakie słupki chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Dziękuję Panowie za komentarze i krytykę. Ładny model, szkoda że słupki w kolorze karoserii. Czy mógłbyś sprecyzować o jakie słupki chodzi? Przednie i chyba środkowe słupki kabiny od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Tak jak Krzysiek pisze, chodzi mi o te od środka między przednią szybą i drzwiami. Mało kto robiąc model zwraca na nie uwagę, a po skączeniu pracy są bardzo widoczne jak się zajży do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi