lalas2000 Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Witam Przedstawiam mój pierwszy model na forum jest to Mitsubishi Lancer EVO VII WRC z rajdu Monte Carlo 2002 załogi Delecour&Grataloup. Model oczywiście Tamiya skala 1/24 , co do galerii ostre słońce troche zmieniło odcień czerwieni na miśku no ale była tak piękna pogoda że nie mogłem sobie odmówić. Na ostatniej fotce widać prawdziwy kolor miśka dzięki i pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Bardzo ładnie wykonany Lancer Świetnie wygląda skąpany w słońcu, aczkolwiek dla wnikliwszej oceny przydałyby się fotki na jednolitym tle. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Ładniusi. A jakbyś lekko przetarł opony, to byłoby jeszcze fajniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Ładnie wykonany model. czysto i dodatki z karbonu dodaja uroku. Tylko jeden minusik czemu opony maja bieżnik pirelli a napisy michelina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Fajny, fajny. Nie ma się chyba bardzo czego czepiać - koledzy już powymieniali. Mi bardzo podoba się lakier (choć na zdjęciu 4, na tylnym błotniku jest jakiś odcisk palca ale to pewni powierzchowne) i linie podziału. Poza tym, super tłumik. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalas2000 Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowa i cenne rady jest to dopiero mój 6 model zbudowany więc każda krytyka jest jak dobra rada pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Bardzo ładne Evo!! I pięknie w tym słońcu błyszczy!! Pokaż resztę modeli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi