lalas2000 Napisano 9 Marca 2012 Napisano 9 Marca 2012 Witam Przedstawiam mój pierwszy model na forum jest to Mitsubishi Lancer EVO VII WRC z rajdu Monte Carlo 2002 załogi Delecour&Grataloup. Model oczywiście Tamiya skala 1/24 , co do galerii ostre słońce troche zmieniło odcień czerwieni na miśku no ale była tak piękna pogoda że nie mogłem sobie odmówić. Na ostatniej fotce widać prawdziwy kolor miśka dzięki i pozd. Cytuj
kornik_69 Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 Bardzo ładnie wykonany Lancer Świetnie wygląda skąpany w słońcu, aczkolwiek dla wnikliwszej oceny przydałyby się fotki na jednolitym tle. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Rabbit666 Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 Ładniusi. A jakbyś lekko przetarł opony, to byłoby jeszcze fajniej Pozdrawiam Cytuj
ccsrally Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 Ładnie wykonany model. czysto i dodatki z karbonu dodaja uroku. Tylko jeden minusik czemu opony maja bieżnik pirelli a napisy michelina? Cytuj
MartiniOCP Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 Fajny, fajny. Nie ma się chyba bardzo czego czepiać - koledzy już powymieniali. Mi bardzo podoba się lakier (choć na zdjęciu 4, na tylnym błotniku jest jakiś odcisk palca ale to pewni powierzchowne) i linie podziału. Poza tym, super tłumik. pzdr. Cytuj
lalas2000 Napisano 14 Marca 2012 Autor Napisano 14 Marca 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowa i cenne rady jest to dopiero mój 6 model zbudowany więc każda krytyka jest jak dobra rada pozd. Cytuj
kamit Napisano 15 Marca 2012 Napisano 15 Marca 2012 Bardzo ładne Evo!! I pięknie w tym słońcu błyszczy!! Pokaż resztę modeli! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi