alp3n Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Witam serdecznie To mój drugi warsztat na forum.Hellcata jeszcze nie skończyłem bo aerograf mi się zepsuł i niedługo zamierzam zakupić nowy, trochę lepszy.Co do MiG'a zamierzam wykonać go w polskim malowaniuz numerem taktycznym 66. Zaczynam z takim oto zestawem: MiG-29A Fulcrum A + blaszki od eduarda i kalkomanie Hi-Decal Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Z tym malowaniem to upilnuj, czy będziesz wykonywał model w malowaniu z Mińska Mazowieckiego czy już z Malborka. W kalkomaniach masz godło z!elt (choć jak Hi-Decal wydawał te kalkomanie to jeszcze chyba były czasy pułków) a zdjęcie, które dałeś jest juz z Malborka. ps. i znów te "fulcrumy", no ja nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Zainwestuj w nos Airesa - 20zł. Ten z zestawu ma strasznie dziwny kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 ha znaleźć coś takiego ... http://www.karaya.pl/pl/aztec-models/0/polish-gliders-part-1-d48-036.html podpatrzę bo też mam taki w planach ,póki co robię niereformowalnego Condora w wersji UB w 1:72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alp3n Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Zacząłem robić kokpit i było trochę roboty . Pierwszy raz musiałem ciachać takie kawały plastiku np z siedzenia.Przykleiłem blaszki, jeszcze nie malowane później śmignę pędzlem i może jutro, bądź we wtorek wstawię nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackheart78 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Kibicuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alp3n Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam, Po długiej przerwie wróciłem. Na początek zła wiadomość, zepsułem jedną blaszkę do kokpitu i zastąpiłem ją bardzo słabym wydrukiem co widać na zdjęciach. Dużo nie zrobiłem bo był rok szkolny, ale teraz wezmę się do pracy i w wakacje mam nadzieję, że skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi