Kuglaty Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Tytuł roboczy bo i koncepcji jako takiej na ukończenie tego projektu nie mam. Szukam figurasów coś z pogranicza Fantasy LOTR lub Warhammer itp. Brakuje mi także pomysłu na ich rozmieszczenie :( Może Wy drodzy forumowicze coś podpowiecie? Edytowane 14 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 tak mi się skojarzyło Że mam kupić sok z biedronki i wyjąć z niego figurki? Bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło Na chwilę obecną rewelacyjnie to nie wygląda, jednak gdy okraszę to wszystko roślinnością i drobnymi artefaktami zmieni się całokształt podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Skały tak wyglądają natomiast dodaj zieleni. To powinno pomóc. p.s. za dużo kolorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 A mi to bardziej wygląda na skały wulkaniczne, fajnie by wyglądały takie czarne Ciekawie by to wyglądało jak byś przerobił to na taki kanion i załóżmy że dobra strona szła przez niego i zaatakowały je gobliny z gór. A roślinność jakieś pousychane drzewa i inne chruścia Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Tytuł roboczy bo i koncepcji jako takiej na ukończenie tego projektu nie mam. Szukam figurasów coś z pogranicza Fantasy LOTR lub Warhammer itp. Sugerowałbym jednak zmianę tytułu z SF na Fantasy. LOTR czy Warhammer to fanatsy. Jeśli chcesz robić SF to proponuję np. jakiegoś robala i do tego kilku starship troopers KLIK. Ale wtedy zastąpiłbym zieleń jakimiś brązami nie z tej Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Na wstępie dziękuję wszystkim za cenne rady. Przeglądając pewien znany portal aukcyjny w poszukiwaniu figurynek, natknąłem się na dość nietypowe dziewczyny ;) Idąc za ciosem scenka zmienia nazwę i charakterrr... Skala figurynek waha się pomiędzy 1:43- 1:48, niby wykonane z żywicy ale trzeba im będzie poprawić to i owo ;). Tak wyglądają na podstawce. Co do ustawienia panienek na dioramie, myślałem nad stworzeniem czegoś w rodzaju fragmentu rzymskiej/greckiej świątyni. Nasuwa mi się tytuł scenki: "Małe Dionizje (18+)" Więc bardzo serdecznie prosiłbym moderaorów o zmianę tytułu. CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalior Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 sugeruję Wolfen'ów z Rackhama -nację do gry Confrontation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 Ciekaw jestem pomysłu jaki zostanie uskuteczniony. A panienki to niegłupia opcja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 A panienki to niegłupia opcja ;) Panienki to zawsze dobra opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi