Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tytuł roboczy bo i koncepcji jako takiej na ukończenie tego projektu nie mam. Szukam figurasów coś z pogranicza Fantasy LOTR lub Warhammer itp. Brakuje mi także pomysłu na ich rozmieszczenie :(

Może Wy drodzy forumowicze coś podpowiecie?

img0449xl.jpg

img0450ni.jpg

img0451m.jpg

img0455dv.jpg

img0456gq.jpg

img0457em.jpg

img0460p.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano
tak mi się skojarzyło

Że mam kupić sok z biedronki i wyjąć z niego figurki? Bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło

Na chwilę obecną rewelacyjnie to nie wygląda, jednak gdy okraszę to wszystko roślinnością i drobnymi artefaktami zmieni się całokształt podstawki.

Napisano

A mi to bardziej wygląda na skały wulkaniczne, fajnie by wyglądały takie czarne

Ciekawie by to wyglądało jak byś przerobił to na taki kanion i załóżmy że dobra strona szła przez niego i zaatakowały je gobliny z gór. A roślinność jakieś pousychane drzewa i inne chruścia

Powodzenia

Napisano
Tytuł roboczy bo i koncepcji jako takiej na ukończenie tego projektu nie mam. Szukam figurasów coś z pogranicza Fantasy LOTR lub Warhammer itp.

Sugerowałbym jednak zmianę tytułu z SF na Fantasy. LOTR czy Warhammer to fanatsy. Jeśli chcesz robić SF to proponuję np. jakiegoś robala i do tego kilku starship troopers KLIK. Ale wtedy zastąpiłbym zieleń jakimiś brązami nie z tej Ziemi

Napisano

Na wstępie dziękuję wszystkim za cenne rady.

Przeglądając pewien znany portal aukcyjny w poszukiwaniu figurynek, natknąłem się na dość nietypowe dziewczyny ;)

cbf3306265ce8197med.jpg

Idąc za ciosem scenka zmienia nazwę i charakterrr...

Skala figurynek waha się pomiędzy 1:43- 1:48, niby wykonane z żywicy ale trzeba im będzie poprawić to i owo ;).

b81c21ba854e3d3amed.jpg

463887690d4c4704med.jpg

Tak wyglądają na podstawce.

65375c077733ca45med.jpg

Co do ustawienia panienek na dioramie, myślałem nad stworzeniem czegoś w rodzaju fragmentu rzymskiej/greckiej świątyni. Nasuwa mi się tytuł scenki: "Małe Dionizje (18+)" Więc bardzo serdecznie prosiłbym moderaorów o zmianę tytułu.

CDN.

• 2 years later...
  • 6 months later...
Napisano

Ciekaw jestem pomysłu jaki zostanie uskuteczniony. A panienki to niegłupia opcja ;)

• 2 weeks later...