ccsrally Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Hej model powstawał równocześnie z Toyotą Janusza Kuliga. Lecz ten podczas oklejania ramek okiennych uległ zniszczeniu tzn. podczas poprawiania taśmy odkleił się klar razem z kalka. Nie będę pisał co wtedy sie działo Wesoly Chciałem juz model wymoczyć ale że posiadałem drugi komplet kalek uzupełniłem braki i jakoś wygląda.Użyłem go jako model testowy. Daje go tutaj ze względu że zrobiłem po raz pierwszy linie podziału.jeśli poprawki i retusze na modelu zadowolą mnie to zostawię go w tych barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Ładnie, czysto, schludnie. Upaćkaj go! Doda mu to uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Witam Całkiem fajnie wykonana Toyotka. Ogólny wygląd dość schludny linie podziału zapuszczone ok (nie dominują nad sylwetką modelu), aczkolwiek lepiej wyglądałyby mocno pogłębione. Niezbyt dobrze prezentują się jedynie przerwy w przebiegu kalkomanii oraz malowanie okolic ram okiennych, grilla i klamek. Poza tym wydaje się być całkiem ok. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi