kub Napisano 1 Lipca 2012 Autor Share Napisano 1 Lipca 2012 Mam jeszcze jedną prośbę. Czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcie pokrowca na w-km DSzK. Chce przykryć pokrowcem to coś co ma według trumpetera udawać ten karabin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Mam jeszcze jedną prośbę. Czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcie pokrowca na w-km DSzK. Chce przykryć pokrowcem to coś co ma według trumpetera udawać ten karabin. A może kupić lufkę z RB i nie trzeba będzie karabinu chować co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Niestety Trumpeter postanowił stworzyć zagadkę "znajdź różnicę" między ich wypustem a rzeczywistym karabinem. Kto pierwszy znajdzie 1000 różnic dostanie nagrodę! . Nie pomogą temu nawet ta lufa z blachami. Całą podstawę trzeba by tworzyć od podstaw co nie jest na moje umiejętności ani na cierpliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Niestety Trumpeter postanowił stworzyć zagadkę "znajdź różnicę" między ich wypustem a rzeczywistym karabinem. Kto pierwszy znajdzie 1000 różnic dostanie nagrodę! .Nie pomogą temu nawet ta lufa z blachami. Całą podstawę trzeba by tworzyć od podstaw co nie jest na moje umiejętności ani na cierpliwość . Czyli pozostaje ulepić futerał z chusteczki higienicznej nasączonej wikolem. Sądzę, że nie potrzeba do tego jakichś super dokładnych planów. Ot zachowaj kształt , obrys karabinu i tyle. Coś na tej zasadzie jak poniżej w linku z Browningiem http://panzerart.pl/index.php/welcome/produkt/71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Mam jeszcze jedną prośbę. Czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcie pokrowca na w-km DSzK. Chce przykryć pokrowcem to coś co ma według trumpetera udawać ten karabin. Co prawda to T-55 ale pewnie takie same byly na T-54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Dzięki Pitt35. Paweł Czarnocki Właśnie chodziło mi o ogólny kształt bo bo nawet nie miałem pojęcia czy chodziło o jakąś zwykłą płachtę narzuconą na wkm czy jakiś specjalny pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Powrót Pomalowałem go we wrześniu i tak sobie stał i się kurzył i wygląda obecnie tak Nie wiem czy tak go stawiać na podstawkę tak czy zmyć z niego wszystko i jeszcze raz malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Jak dla mnie bomba. Dawaj go na podstawkę. Już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Podstawka ma tę zaletę, że nikt nie będzie łapał za model tylko za podstawkę :-) Postaw go nawet na zwykłej ładnie oszlifowanej i ładnie pomalowanej bejcą deseczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi