Lucas HS Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 A gdyby całego z blaszki zrobić? Np kopyto tak jak jest teraz, z jego pomocą wytłoczyć z blaszki górę i dół, wypełnić czymś i skleić. Detale bryły powinny być dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sojomail Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Siema, dobrze że w hotelu jest WiFi Twoja propozycja Lucas HS jest do przemyślenia ... ale dopiero przy następnym modelu ! Wezmę to pod uwagę ! Teraz już jest trochę za późno na tak mocną (radykalną) zmianę koncepcji wykonania pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 ale dopiero przy następnym modelu ! Ale fajnie będzie następny aż się boje wiedzieć co to będzie Kiedyś dostałem samoloty lotniskowcowe Tamyii do 350 i myślałem że są małe, a to co ty tu wyprawiasz i to z taką precyzją to dla mnie jest nie do ogarnięcia Też sobie kupie B2 tylko że w 72 i mam problem gdzie go na półce postawić a ty będziesz miał problem żeby go wogule było widać Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi