Lucas HS Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 A gdyby całego z blaszki zrobić? Np kopyto tak jak jest teraz, z jego pomocą wytłoczyć z blaszki górę i dół, wypełnić czymś i skleić. Detale bryły powinny być dużo lepsze. Cytuj
sojomail Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Napisano 26 Kwietnia 2012 Siema, dobrze że w hotelu jest WiFi Twoja propozycja Lucas HS jest do przemyślenia ... ale dopiero przy następnym modelu ! Wezmę to pod uwagę ! Teraz już jest trochę za późno na tak mocną (radykalną) zmianę koncepcji wykonania pozdrawiam, Cytuj
Karol_Max Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 ale dopiero przy następnym modelu ! Ale fajnie będzie następny aż się boje wiedzieć co to będzie Kiedyś dostałem samoloty lotniskowcowe Tamyii do 350 i myślałem że są małe, a to co ty tu wyprawiasz i to z taką precyzją to dla mnie jest nie do ogarnięcia Też sobie kupie B2 tylko że w 72 i mam problem gdzie go na półce postawić a ty będziesz miał problem żeby go wogule było widać Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi