Matenpl Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Nie wiem czy do dobrego działu dałem swój temat a dokładniej mówiąc problem. Jeżeli jestem w złym temacie to bardzo przepraszam za to. A mianowicie zakupiłem zestaw figurek niemieckich żołnierzy podczas odpoczynku. Nigdy nie miałem styczności z figurkami dopiero teraz coś się we mnie obudziło aby podjąć takie wyzwanie i zabrać się za zestaw figurek Aktualnie sklejam figurkę w pozycji klęczącej gdzie lewa i prawa ręka oparte są na kolanach figurki. Mam pytanie czy najpierw pomalować część tej ręki która oparta jest na figurce i później przykleić ręce do ciała czy zrobić to wręcz odwrotnie? Chciałem jeszcze nadmienić iż figurki te są z zestawu firmy MiniArt "German Soldiers At Rest" A oto załączam zdjęcie figurki o której tyle pisałem. Oraz zdjęcie z moich prac: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Pomaluj pierw figurkę a na końcu przyklej pomalowane ręce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 sklej całą figurkę, dopracuj połączenia części dopiero maluj całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matenpl Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki Panowie za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi