skala72 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Strasznie spieszycie się ze sklejaniem modeli jak by to była fabryka. Znam dobrze modele UM na bazie BT i nie są one ciekawe pod względem składania. trzeba się mocno na szlifować (grubość) i właśnie uważać przy kadłubie. Mam nadzieję, że kolejny BeTe będzie już dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale to malusie. Jak na skalę 1:72 ten model wcale nie jest taki mały. Porównaj go np. z T-34 albo SU-100: Strasznie spieszycie się ze sklejaniem modeli jak by to była fabryka. Tez tak sądzę. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Już prawie koniec, położyłem kalki - sido, kalka, sido Pobrudziłem układ jezdny I pomalowałem górę sido No niestety mój najmłodszy braciszek zgubił części których szukałem przez 3 dni w domu, jak i na podwórku Ale jak? można się na takiego gniewać Strasznie spieszycie się ze sklejaniem modeli jak by to była fabryka Bo w obecnej chwili mam za dużo wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi