ksiadz Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Witam Zestaw popularny i znany bardzo przyjemny w montażu malowany Humbrolami wykonany prosto z pudła. Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Witam Pokuszę się o stwierdzenie, że obok Cometa i Rafale, to jeden z Twoich najbardziej udanych projektów. Daje się zauważyć pewne niedoskonałości w postaci nierówno osiadłego washa,luźno połączonego z kadłubem elementu drutu antenowego, idealnie śnieżnobiałego, sterylnego (w porównaniu z resztą modelu) kołpaka czy trochę nierówno wklejonych osłon podwozia, ale ogół Hurriego wygląda całkiem do rzeczy. Podoba mi się metaliczność wydechów i całkiem ładnie wymalowana rama owiewki. Jesteś na dobrej drodze do naprawdę świetnych efektów. Oby tak dalej Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Model bardzo przyjemny dla oka. Tylko zdjęcia mogłyby być nieco wyraźniejsze. Ogólnie jest OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Model FAN Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Nie wiem czy to wina zdjęć, ale kalki na niektórych fotkach się świecą. Model ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinS Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Bardzo mi sie Twoj model podoba i przypomina mi o moim (jeszcze w pudelku) zalegajacym na strychu (niestety daleko geograficznie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts