ksiadz Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Witam Zestaw popularny i znany bardzo przyjemny w montażu malowany Humbrolami wykonany prosto z pudła. Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Witam Pokuszę się o stwierdzenie, że obok Cometa i Rafale, to jeden z Twoich najbardziej udanych projektów. Daje się zauważyć pewne niedoskonałości w postaci nierówno osiadłego washa,luźno połączonego z kadłubem elementu drutu antenowego, idealnie śnieżnobiałego, sterylnego (w porównaniu z resztą modelu) kołpaka czy trochę nierówno wklejonych osłon podwozia, ale ogół Hurriego wygląda całkiem do rzeczy. Podoba mi się metaliczność wydechów i całkiem ładnie wymalowana rama owiewki. Jesteś na dobrej drodze do naprawdę świetnych efektów. Oby tak dalej Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Model bardzo przyjemny dla oka. Tylko zdjęcia mogłyby być nieco wyraźniejsze. Ogólnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Nie wiem czy to wina zdjęć, ale kalki na niektórych fotkach się świecą. Model ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Bardzo mi sie Twoj model podoba i przypomina mi o moim (jeszcze w pudelku) zalegajacym na strychu (niestety daleko geograficznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi