MartiniOCP Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Thnx. W końcu nie można jej zamknąć. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 trochę dziwnie to poszycie pod maską wygląda... papier ścierny? w oryginale też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Tak, to papier ścierny 1500. W oryginale wykładzina ma dodatkowo sporo przetłoczeń, ale fakturą przypomina to co na zdjęciach. Przynajmniej mi się tak wydaje. P.S. Fajnie wyszła wysokość nadwozia, a dokładniej tylnego zderzaka, w odniesieniu do wysokości lawety. Mogę spokojnie dorabiać hak bez zbędnego kombinowania. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Noo i czadzik . A może dorobić jakąś do tego podstawkę, że takie błoto tam itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 Scenka dobra rzecz, ale nie mam żadnego doświadczenia w robieniu takich rzeczy i ciągnie mnie już trochę do lambo, więc na razie skończy się na pudełku na kanapki:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 jest super. ale czy jezeli ta przyczepka (zaczep) jest idealnie na wysokosci zaczepu terenowki to nie oznacza to ze jest zbyt wysoko, proporcjonalnie do np. jakiejs osobowki? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 Wiesz, nie jestem ekspertem w tych kwestiach, ale ta konkretna laweta była ciągana przez LC tyle, że z rocznika 2007. Wszystko pasowało. Pewnie jest jakaś określona wysokość dla główki haka i tolerancja wysokości główki dla lawety. Myślę, że modele mieszczą się w tych granicach. Z innej beczki - dorobiłem belkę z hakiem. Nie ma główki ponieważ dyszel w lawecie będzie miał nawiercony otwór, żeby łatwiej było połączyć wynalazki. Model haka Model z ugiętym zawieszeniem:D i z lawetą pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi