wojtecz Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 witam wszystkim wesołych świąt życzę czas wolny to jest okazja coś " wrzucić " do galerii , bawię się ostatnio w różne przeróbki a to przykład, przeróbka kfz-ta 15 na wersje radiową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Widzę, że nikt się nie kwapi. Więc coś napiszę. Całość oceniam tak pół na pół. Najpierw co nie tegez. Po pierwsze podstawka - no jest słaba. Dalej - zdjęcia trochę kiepskie, kalki za białe no i brak konsekwencji w kurzeniu. Chodzi mi głównie o to, że koła zakurzone a nadkola czyste jak łza i nadwozie stosunkowo też, a i kolor jakiś taki żółty. Podoba mi się pomysł, wykonanie wnętrza i pojazdu ale na tyle na ile zdjęcia pozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgadzam się z uwagami bazylms,a model jest nie równy w nanoszeniu śladów zużycia, brudzeniu, natomiast trzeba pochwalić pomysł no i wkład pracy .pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecz Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 witam uwagi jak najbardziej słuszne prze de wszystkim to kompletnie mi nie wychodzą zdjęcia , wrzucę jedno bez lampy tam trochę widac " zabrudzenia " w rzeczywistości były przy lampie znikły, co do podstawki to miała taka być za to figurek nie , ale jak ustawiłem model z anteną to jakoś mi ich zabrakło , dlatego jest tak na niej pustawo to tyle względem wyjaśnień a w temacie podobnym ale nowym przedstawię opla busa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi