wojtecz Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisano 8 Kwietnia 2012 witam wszystkim wesołych świąt życzę czas wolny to jest okazja coś " wrzucić " do galerii , bawię się ostatnio w różne przeróbki a to przykład, przeróbka kfz-ta 15 na wersje radiową pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisano 8 Kwietnia 2012 Widzę, że nikt się nie kwapi. Więc coś napiszę. Całość oceniam tak pół na pół. Najpierw co nie tegez. Po pierwsze podstawka - no jest słaba. Dalej - zdjęcia trochę kiepskie, kalki za białe no i brak konsekwencji w kurzeniu. Chodzi mi głównie o to, że koła zakurzone a nadkola czyste jak łza i nadwozie stosunkowo też, a i kolor jakiś taki żółty. Podoba mi się pomysł, wykonanie wnętrza i pojazdu ale na tyle na ile zdjęcia pozwalają. Cytuj
eljazz Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgadzam się z uwagami bazylms,a model jest nie równy w nanoszeniu śladów zużycia, brudzeniu, natomiast trzeba pochwalić pomysł no i wkład pracy .pozdro eljazz Cytuj
wojtecz Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Napisano 10 Kwietnia 2012 witam uwagi jak najbardziej słuszne prze de wszystkim to kompletnie mi nie wychodzą zdjęcia , wrzucę jedno bez lampy tam trochę widac " zabrudzenia " w rzeczywistości były przy lampie znikły, co do podstawki to miała taka być za to figurek nie , ale jak ustawiłem model z anteną to jakoś mi ich zabrakło , dlatego jest tak na niej pustawo to tyle względem wyjaśnień a w temacie podobnym ale nowym przedstawię opla busa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi