szwagier601 Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 sory za trzecie zdjecie troche niewyraźne ale chciałem pokazac wnetrze prosze o oceny i komentarze http://szwagier601.fotosik.pl/albumy/223532.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Cześć model fajny. tylko mam jedno pytanie jak dodać na fotosik album/pokaz slajdów , bo zdjecia wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Modelik fajny. Możesz zdradzić co to za kolor i skąd wytrzasnąłeś te felgi?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwagier601 Napisano 7 Lipca 2007 Autor Share Napisano 7 Lipca 2007 (edytowane) z malowaniem bylo tak najpierw szary podklad potem siedem warstw farby humbrola nr 201... na poczatku ta farba nie pokrywa calosci ale tak po 3-5 warstwach nabiera wygladu do tego koloru pasuja kremowa skora na fotelach fajnie sie to komponuje ,felgi byly jak wiele czesci chromowane np gril w zestawie jest to model italeri i dalem za niego 55zl teraz zabieram sie za Volvo VN 780 z with trailer Edytowane 7 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwagier601 Napisano 7 Lipca 2007 Autor Share Napisano 7 Lipca 2007 odnosnie fotosika pisz do mnie na gg jak jestem dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Kolego szwagier... To nie jest gadu-gadu. Bardzo proszę używaj dużych liter i znaków interpunkcyjnych. Druga sprawa... Na forum mamy taką opcję "ZMIEŃ"... Bardzo proszę naucz się jej używać i nie pisać dwóch postów pod sobą. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwagier601 Napisano 7 Lipca 2007 Autor Share Napisano 7 Lipca 2007 ok rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 ok rozumiem Najwyraźniej nie rozumiesz. Interpunkcja to także duże litery!!! Mam nadzieję, że nie zobaczę więcej takich wiadomości jak ta zacytowana! To nie jest gg jak powiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi