Roobert Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 OK ładnie posting.php?mode=reply&f=81&t=32697# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 posting.php?mode=reply&f=81&t=32697# Popieprzyłem coś sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich. Mam na imię Kacper i mam 12 lat. Od kiedy zobaczyłemwystawe w Koszalinie najbardziej zacząłem interesować sie modelarstwem plastikowm. Czytam to forum i staram sie korzystać z porad tutaj opisanych. Chcialbym pokazac swoja pierwsza diorame ale nie wiem w jaki sposob umiescic jej zdjecie na tym forum. Prosze o podpowiedz i z gory dziekuje. Kacper P.S. Desperacka obrona Berlina bardzo mi sie podoba i mam nadzieje kiedys byc takim dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Super - nic dodać nic ując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Potwierdzam Demoniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi