Woit Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam, jeden temat ale dwie sprawy, najpierw coś dam od siebie a potem poproszę Was o pomoc . Zacznę od in-box'u modelu jak w temacie. Z zestawu można zbudować całkiem fajny model co pokazał nam kolega tees wykonawszy siostrzaną Bryzę Bis (Bryza Bis 1/144 Eastern Express). Teraz prośba. Ponieważ temat kalek do malowania specjalnego Bryzy, w barwach 305 dywizjonu, jakoś przycichł (An-28 1:144 Eastern Express), przymierzam się do zbudowania zestawowej 1118. W związku z powyższym poszukuję zdjęć wnętrza kabiny pasażerskiej / ładunkowej w konfiguracji do zrzutu skoczków. Niestety nie znalazłem w sieć żadnego zdjęcia wojskowej bryzy w interesującym mnie wyglądzie więc w ostateczności mogę bazowac na moim własnym zdjęciu wnętrza cywilnego Ana. Porównując to zdjęcie z jednym poniżej nie wiem jak wygląda sposób mocowania drzwi od rampy. Oprócz tego w sieci znalazłem zdjęcia tegoż egzemplarza z dwoma różnymi drabinkami-schodkami i . Przypuszczam, że różnica w ich konstrukcji wynika z aktualnie stosowanego wariantu zabudowania kabiny ale wdzięczny będę za kilka słów wyjaśniające me rozterki no oczywiście i wszelkie zdjęcia będą mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 A ile zapłaciłeś za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 A ile zapłaciłeś za model? Tyle ile chcieli za niego - w Martoli, z odbiorem osobistym czyli prosto z ulicy. Co do grosza to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi