MartiniOCP Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 No to i ja się dorzucę. Chronologicznie od najstarszego. Scratch pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Nie moje klimaty, ale wózki zacne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Laweta fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Jako pierwszy pokazałeś się z cywili . Wszystkie ciekawe, ale najbardziej podoba mi się lamborghini, choć jej miejsce zastąpi chyba toyota. Gratuluję kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Dziękuje za zainteresowanie i komentarze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Ferrarka F40 pięknie się błyszczy w słonku! Mam nadzieję, że niedługo już toyotka i tu zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi