Dart Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Cześć, Problem taki. Otwieram buteleczkę CA (Riku Modelsport) i zawartość potokiem wypłynęła z butelki, (Nie przechylałem ani nic innego.) zalewając nożyk i nie mogę już zmienić ostrza. Pytam dlatego, że CA używam żadko i nigdy mi się nie zdazyło potrzebować usunąć spoinę. Wiecie co by pomogło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Debonder (ja używam legato). A ostrze wkręć w imadło - nie będziesz ryzykował skaleczeniem i powinno być łatwiej wyjąć. Jak na metalu to można by acetonem,albo zmywaczem do paznokci (ponoć działa). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dart Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 A więc porzyczyłem zmywaz do paznokci i czekam na efekt. Dzięki chłopaki za rady! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dart Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Zmywacz nie działa, ale palnik się spisał. Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts