Dart Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Cześć, Problem taki. Otwieram buteleczkę CA (Riku Modelsport) i zawartość potokiem wypłynęła z butelki, (Nie przechylałem ani nic innego.) zalewając nożyk i nie mogę już zmienić ostrza. Pytam dlatego, że CA używam żadko i nigdy mi się nie zdazyło potrzebować usunąć spoinę. Wiecie co by pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Debonder (ja używam legato). A ostrze wkręć w imadło - nie będziesz ryzykował skaleczeniem i powinno być łatwiej wyjąć. Jak na metalu to można by acetonem,albo zmywaczem do paznokci (ponoć działa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 A więc porzyczyłem zmywaz do paznokci i czekam na efekt. Dzięki chłopaki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 Zmywacz nie działa, ale palnik się spisał. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi