young Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Koledzy proszę nie porównywać rozmieszczenia anten MF do R... Czy anteny radiowysokościomierza był zielone to zależy od konkretnego egzemplarza Cytuj
Marcinej Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Koledzy proszę nie porównywać rozmieszczenia anten MF do R... Chyba niepotrzebnie wkradło się to zdjęcie wersji R, ja myśląc, że to wciąż MF - porównywałem je z taką właśnie wersją. Wyszło lekkie zamieszanie Najważniejsze, że wszystko zostało wyjaśnione, a przecież dyskusje nt. MiGów zawsze są interesujące Czy anteny radiowysokościomierza był zielone to zależy od konkretnego egzemplarza Rozwiązanie kwestii anten Cytuj
Scan Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Mała aktualizacja po poprawieniu kilku elementów: (nie było widać na poprzednich fotkach) Mam nadzieję, że jest teraz w porządku Pozdrawiam Cytuj
Marcinej Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Teraz już złego słowa powiedzieć się po prostu nie da Cytuj
Scan Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Za namową kolegów z innego forum postarałem się ogarnąć aparat i zrobić lepszą galerię, ze zwiększoną widocznością detali. Wziąłem ojczulkowy aparat i zrobiłem małą sesyjkę niestety jakość zdjęć nie jest powalająca, ale moim zdaniem przynajmniej lepsza od "komórkowych". Życzę miłego oglądania Edytowane 5 Maja 2012 przez Gość Cytuj
gulus Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Pisałem Ci na PW, za duże fotki, zmniejsz proszę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi