Scan Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 Ok, jesteś usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Koledzy proszę nie porównywać rozmieszczenia anten MF do R... Czy anteny radiowysokościomierza był zielone to zależy od konkretnego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Koledzy proszę nie porównywać rozmieszczenia anten MF do R... Chyba niepotrzebnie wkradło się to zdjęcie wersji R, ja myśląc, że to wciąż MF - porównywałem je z taką właśnie wersją. Wyszło lekkie zamieszanie Najważniejsze, że wszystko zostało wyjaśnione, a przecież dyskusje nt. MiGów zawsze są interesujące Czy anteny radiowysokościomierza był zielone to zależy od konkretnego egzemplarza Rozwiązanie kwestii anten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scan Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Mała aktualizacja po poprawieniu kilku elementów: (nie było widać na poprzednich fotkach) Mam nadzieję, że jest teraz w porządku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Teraz już złego słowa powiedzieć się po prostu nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scan Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Za namową kolegów z innego forum postarałem się ogarnąć aparat i zrobić lepszą galerię, ze zwiększoną widocznością detali. Wziąłem ojczulkowy aparat i zrobiłem małą sesyjkę niestety jakość zdjęć nie jest powalająca, ale moim zdaniem przynajmniej lepsza od "komórkowych". Życzę miłego oglądania Edytowane 5 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Pisałem Ci na PW, za duże fotki, zmniejsz proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi