Centurion76 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witam. Szukam osoby która może udzielić mi informacji o wspomnianej w temacie wersji silnika. Ciekaw jestem rozmiarów i wszelkich danych technicznych. Znajomy poradził mi zadać swoje pytania tutaj. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 W angielskiej wikipedii jest sporo danych tego silnika: http://en.wikipedia.org/wiki/Hispano-Suiza_8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centurion76 Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Dzięki za link. Nie orientujesz się czasem ile z 12 tyś. wyprodukowanych silników tego modelu było do wzięcia z magazynów francuskich lub brytyjskich w okresie międzywojennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi