Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chcialbym przedstawic Scanie w moim wykonaniu to jest mój pierwszy model sporo czytalem ogladalem filmikow zanim wziolem sie do budowy modelu mam nadzieje ze jak na pierwszy raz to wyszlo znosnie

20120509_165709.jpg

20120509_165733.jpg

20120509_170632.jpg

20120510_193701.jpg

20120510_194542.jpg

20120510_194701.jpg

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html.com[/img]

Napisano

Jak faktycznie pierwszy model to bardzo ładnie sklejony, gratuluje

Zlikwiduj tylko tą wielką "dziurę" między szoferką a zderzakiem.

Napisano

Tak ładnie pomalowany, że aż trudno uwierzyć, że to pierwszy model. Może tylko opuść wywrotkę, bo bardzo nieładnie wygląda taki wygięty teleskop. A następnym razem jakieś przeróbki.

Napisano

Aero,... a przerwa miedzy szoferka a zderzakiem wziela sie z tego ze nie "domknolem" dobrze kabiny tylko ja delikatnie opuscilem po podniesieniu...panowie a mam takie pytanie widze czesto ten model z dwiema osiami z tylu a nigdzie nie moge wostac w sprzedazy takiego modelu jak dorobic druga os??

Napisano

Musisz przedłużyć ramę i dokupić części najlepiej z kfs'u, ale może niech bardziej doświadczony się wypowie, który już tak eksperymentował.

Napisano

kitformservices.com

no jakoś tak

google znajdzie.

poza tym coś masz chyba powalone z kalkami tym napisen SAX

ale tak to jest naprawde super jak na pierwszy model - moj pierwszy wyszedl tak, ze nawet wole nie pokazywac ;D

pzdr

Napisano

u mnie dziala link.

po prawej stronie za wysoko dales "SA" z "SAX"

ale to szczegół, cos poprostu mi nie pasowalo.

Napisano

Bardzo ładna skakanka. Jak na pierwszy model to . Gratuluję.

• 3 weeks later...
Napisano

Jeśli pierwszy model to naprawdę fajny model ;)

Jeśli jednak chodzi o trzecia os to popatrz na mój temat viewtopic.php?f=88&t=29273

Jest to jednak torpedo Longline ale możesz podpatrzyć jaka os musisz dokupić bo nazwa pisze na paczce.

Będziesz po prostu musiał sprawdzić prawdziwa długość ramy, ktoś może będzie wiedział.

Pozdrawiam