Złośliwiec Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 MrDyzio masz może jakieś stare gąsienice od Pz.I? Najlepiej w skali 1/76. Możesz je wtedy podmienić. pioter co z obiecanym C2P OBIECAŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Obiecałeś, obiecałeś, obiecałeś !! No i pewnie będzie (znając Petera). ja proponowałbym zapoznać się z planami na stronie MT, ale dla leniwych: - LAV-A2 - Mine Clearing Plow for Panzer II C (Afrika Korps) (!!!) - Polnische Infanterie 1939 (4 Figuren) (!!!) - zaznaczę, że jest już kawaleria. - 220 mm Mortar wz.32 barrel trailer (22 cm Mörser 538(p) for C7P Mirage Hobby (!!!) - LAV-III "Kodiak" - M1135 Stryker NBC RV. Conversion for Academy - Renault FT-17 first serie (!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 MrDyzio masz może jakieś stare gąsienice od Pz.I? Najlepiej w skali 1/76. Możesz je wtedy podmienić. Dzięki za podpowiedź, niestety takowych u mnie brak... Popytam wśród znajomych, może ktoś coś tam będzie miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Adam znasz mnie Wrzesień, Wrzesień ponad wszystko (no z drobnymi modyfikacjami oczywiście ). Już mi się przejadły makaroni i sushi. MrDyzio poszukam, ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 MrDyzio poszukam, ale nic nie obiecuję. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 MrDyzio masz może jakieś stare gąsienice od Pz.I? Najlepiej w skali 1/76. Możesz je wtedy podmienić. pioter co z obiecanym C2P OBIECAŁEŚ Bedzie, bedzie. Jeszcze nie koncze "imprezy". Najpierw trza dokonczyc zaczete rzeczy (np. maly zestawik do 7TP) A Ty Dyzio daj mi namiary na priva to Ci podesle. Nie mam pojecia czemu Ci gasienicy braklo (moze zrobiles zwisy?) pzdr i ide konczyc moje C4P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Dyzio mam gęsi ale od Hetzera z UM. Są niestety szersze. Ale jak by co to daj znać. Pioter czekam z niecierpliwością na Twoje wrześniowe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Nie szukac - gasienice Panzer I z Fujimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Złośliwiec dziękuję za dobre chęci. pioter priv poszedł. Zwisów nie robiłem bo gąski okazały się za krótkie po wsunięciu na prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 No i co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 A ciągle jakieś przeszkody... Jak nie zamówienie dla klienta, to zmiana pieluch Pewnie w weekend uda mi się nieco podłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 A ciągle jakieś przeszkody... Wielka Pardubicka.. Jak nie zamówienie dla klienta, to zmiana pieluch Musztarda po obiedzie... Pewnie w weekend uda mi się nieco podłubać Standard i to ciągłe może... skąd ja to znam?? Trza będzie poczekać i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 No i jakiś postęp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 No i jakiś postęp?? Taa, juniorowi wyżynają się kolejne zęby czyli moje nieprzespane noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 No to fajnie, pewnie za moment koniec i będzie części podawał. A tak poważnie, to wiem co to jest. Polecam mak (żart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi