Mateo96PL Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Witam przyszła pora na pierwszy starannie sklejony model pierwsze były nie malowane i robione w 1h.Łosia chce zrobić starannie dokupiłem do niego wz.37 "Szczeniak" parta bo karabiny w pudełku łosia wyglądają fatalnie dobra konec gadania dziś zaszpachlowałem dziury po wypychaczach sorry za jakość zdięć robione telefonem Mam pytanie czym moge wypolerować owiewke i szklarnie bo są porysowane i zaparowane 2 pytanie czym klejić szczeniaka wystarczy zwykły klej revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Szczeniak jak rozumiem fototrawiony? Blaszki klei się klejami CA. Poleruje się zazwyczaj pastami polerskimi, ale jako, że dopiero zaczynasz, proponowałbym się co nieco poduczyć. Słyszałem, że na początek dobra jest najtańsza pasta do zębów. Ważne, żeby była najtańsza, czyli najniższej jakości. Coś słyszałem właśnie, że taka ma najmniej granulek, czy coś takiego. W każdym razie najtańsza jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo96PL Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Tak szczeniak fototrawiony,dzięki za odpowiedz jutro jade do biedronki i kupuje paste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi