piotrkur Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Witam wszystkich!Poszukuję jakichkolwiek fotek M 901A1 ITV z operacji Pustynna Burza z 1991r. Z góry dziękuję za zainteresowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Witam. Ja ze zdjęciami z ODS 1991 mam spory problem bo niby jest wszystko a w sumie nie ma nic. Podobny problem miałem z amerykańskimi M110A2 i M548A1. Napisz z jakiej konkretnie jednostki potrzebujesz to malowanie to może coś uda się wymyślić w temacie oznakowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Maja 2012 Autor Share Napisano 17 Maja 2012 Malowanie chcę robić pudełkowe czyli 1st Cavalary Division 5th Cavalary,chodzi mi głównie o oklamocenie i ogólny design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Przejrzałem Internet i w sumie nie ma nic godnego uwagi ale jeśli chodzi o graciarnię nasobną to możesz skorzystać ze zdjęć dowolnego M113 lub np. M981FISTV .W 1991r. w ODS były w użyciu plecaki Alice ,standardowe amerykańskie kanistry na paliwo i wodę karimaty łóżka polowe, MRE , jakieś zwinęte plandeki ,oraz te metalowe skrzynki na amunicję itp.Wszystko to znajdziesz w zestawie Tamiyi no. MM266 .Sam często z tego zestawu korzystam ( zużwam już drugi).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Dzięki za info!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi