Gobain Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Witam Chciałem przedstawić szanownemu gronu do oceny pojazd jaki ulepiłem . Jest to mój pierwszy model gdzie zdecydowałem się na wkład własny " silnik i plandeka " jak i pierwsza próba brudzenia . Pokazując go liczę na wytknięcie błędów tak aby w przyszłości ich uniknąć . Oczywiście jeśli są jakieś pozytywy mojej pracy też chętnie poczytam o nich P.S Silnik wzorowany na pracy skikut87 Dziękuje za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Ładne malowanie i nie przesadzone brudzenie plandeka wyszła dość ładnie jak na pierwszy raz choć mogła być lekko zapadnięta. Przejście błotnik-nadwozie widać chyba wyciek kleju. Szyby są trochę zbyt brudne i nie przejrzyste. Na skrzynkach zbyt wyraźny wash (powinien być bardziej jednolity). A czy w silniku nie powinno być więcej przewodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Jeśli chodzi o plandekę to pod nią jest trochę gratów beczki , kanistry , pokrywa silnika dlatego nie jest zapadnięta ( w planach jest zmiana plandeki ) .Jeśli chodzi o silnik to faktycznie mogło by być więcej tam napchane nie tylko przewodów bo miejsce na to jest więc myślę nad dopracowaniem tego elementu . Co do wycieku kleju to jest to nieudane w tym miejscu brudzenie . Niżej zamieszczam nowe fotki na których mam nadzieje więcej widać bo są lepszej jakości . Niestety fotografia u mnie leży a i aparat już naprawdę wiekowy więc i jego możliwości słabe Wiem że i te fotki nie powalają ale chyba troszkę lepsze od poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Model ogólnie przyzwoity. Koledzy powiedzieli już o szybach, washu na skrzynkach i kablach przy silniku, a ja ze swej strony chciałem dodać, że razi mnie brak kolumny kierowniczej. Ogólnie model na szkolne 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi