ZIO BY NAITT Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Witam Zasadniczo model skończony miesiąc temu , ale że działam na forum od kilku dni prezentuję go dopiero teraz . Model zbudowany OOB , od siebie dodałem tylko rigging . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Witam, w jaki sposób "namalowałeś" drewno? Krzyże też są namalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Well ... Na początek kadłub został pryśnięty H74 , następnie "suchym pędzlem" naniosłem fakturę sklejki ( jakaś jasnobrązowa Pactra ) , a na to wszystko Clear Orange Humbrola i Sido . Co do krzyży , to jestem raczej leniwym modelarzem i zastosowałem kalki PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 .....iiiiiii kadłub nie jest wykonany z drewna? Jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Model super szczególnie imitacja drewna, wygląda jak prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi