maciol Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 No racja, pasy są trochę nierówne. No i kolor na zdjęciach zielony wyszedł różnie, bo na jednym bardziej żółty a na drugim zielonkawy, oliwkowy... Zrób fotki w słońcu czy coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Czerwca 2012 Super Moderator Share Napisano 30 Czerwca 2012 Kibicuję, kibicuję szczególnie że przed TV to przy każdym GrandPrix F1. I niby wszystko ładnie, pięknie oprócz malowania Za nisko stawiasz sobie poprzeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2012 Witam. Dzięki za wsparcie Dzisiaj siedziałem nad Brawnem od 17 do północy. Robiłem przednie skrzydło, drobnicę, kokpit, dekle, oraz ostatni raz poprawiałem pasy. Skończyłem Jedna fotka, żeby zrobić Wam smaka: A tu fotka, o którą prosił Maciol: Całkiem dobrze oddaje rzeczywisty kolor. Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=73&t=33690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi