jakub476 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 (edytowane) A więc zabieram sie za budowe trucka. Mam już rurke na rame, polistyren na reszta i zawieszenie. Do tej naczepy ma być niby Man TGA XXl, ale zależy czy ktoś się wywiąże z umowy. Dzięki Serek za zawieszenie. Jak widać brakuje mi cześci felg. Może ktoś ma na sprzedaż. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Dzięki Serek za zawieszenie. Nie ma sprawy, czekam na relacje i życzę powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 Zrobiłem podłoge co wyszło super i zawieszenie, które trzyma się kupy na słwo honoru. Dziś już nic nie robi musze nad tym pomyśleć. Taka jedna fota. Ta podłoga ma 50cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Zawiechę przymocowałeś bezpośrednio do podłogi czy to jest tylko tak chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 Jest rama ale jej nie widać. jutro wszystko poszlifuje i pomaluje jak będe zadowolony to dam foty od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Odkopie temat. Naczepy od podstaw nie będzie zawieszenie poszło do Praetoriana. Póki co powstanie tylko Man TGA i tu pytanie ma ktoś na sprzedaż szyby zwłaszcza przednia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Witam!! Szyby można zrobić z grubej folii przezroczystej tak jak w modelach kartonowych Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi