robert p Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Na ten moment zrobione zostało tyle A do tego momentu to ile Ci to czasu zajęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 To rzeczywiście nieźle czasowo. A ten ładny silniczek to zestawowy czy jakiś dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Standardowo nie będę się specjalnie wymądrzał w temacie "Luftwaffla", o którym wiem niewiele, ale jeśli coś mógłbym Ci doradzić przy tym modelu, to właśnie na silniku powinieneś skupić się najbardziej. Tak naprawdę to on przyciąga najwięcej uwagi oglądającego (a tym samym oceniającego) model He 162. Powodzenia i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Ładnie, ładnie... Popatrzę, bo jak mnie znudzą Spity zabiorę się za He 162. A' propos Salamandry. Posiada ktoś szkło kabiny w 1:32 - może być uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorius Magnus Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Witam Bardzo fajny Ci wychodzi ten "Spatz". Ja mam w magazynie zestaw dragona w tej samej skali (prezent od mojej kochanej dziewczyny ) właśnie planowałem do niego zakupić pełny zestaw blach z edka, ale jak przeczytałem to tylko potwierdziłeś moje przypuszczenia że samemu można zrobić dodatki do silnika. Narazie go nie ruszam bo boje ze go spartole a prezentu nie powinno się spartolić a w dodatku jeszcze od dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi