koksik750 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 to znow ja..mecze tymi postami ale musze wszystko wiedziec... sprawa jest taka: chce malowac aero cywile i tylko cywile... jakie farby mam wybrac zeby uzyskac pieknie blyszczace autka?? jakie farby? jakie lakiery blyszczace ewentualnie? czytam i czytam i nic nie wiem... pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Ale czemu w tym celu zakladasz kolejny temat? Myslisz, ze cos to da? Przeciez jedna rozmowa na temat farb toczy sie innym zalozonym przez Ciebie watku. Czlowieku, cierpliwosci troche. Modelarz ma byc cierpliwy. Jak teraz nie uzyskales satysfakcjonujacej Cie odpowiedzi, to poczekaj chwile. A jak nikt nie odpowie, to znaczy, ze nikt nie wie... Troche Ci moze kubel zimnej wody wyleje na glowe, ale nie ludz sie, bedziesz wszystko wiedzial i od razu zbudujesz piekny model. Chocbys nie wiem ile sie oczyta i ile pytan zadal. Tak sie nie da... A przynajmniej zazwyczaj sie tak nie da... Ten temat zamykam, a za jakis czas zostanie usuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi