GeraltofPoland Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Witam. Jestem w trakcie robienia modelu SU 122 w skali 1:72. Chciałbym oddać na modelu charakterystyczną dla radzieckich pojazdów fakturę stali odlewanej\walcowanej, ale nie wiem, w których miejscach zrobić fakturę i jaki rodzaj stali mam na nich oddać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo G. Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Przeglądnij zdjęcia z epoki i wszystko będziesz wiedział ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeraltofPoland Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Odpowiedź lekko spóźniona, bo model skończyłem ponad miesiąc temu. (a na forum się nie chwaliłem, bo uważam, że nie wyszedł mi dostatecznie dobrze) A na zdjęciach zauważyłem raczej gładką fakturę, więc nic nie robiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts