GeraltofPoland Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam. Jestem w trakcie robienia modelu SU 122 w skali 1:72. Chciałbym oddać na modelu charakterystyczną dla radzieckich pojazdów fakturę stali odlewanej\walcowanej, ale nie wiem, w których miejscach zrobić fakturę i jaki rodzaj stali mam na nich oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Przeglądnij zdjęcia z epoki i wszystko będziesz wiedział ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 8 Września 2012 Autor Share Napisano 8 Września 2012 Odpowiedź lekko spóźniona, bo model skończyłem ponad miesiąc temu. (a na forum się nie chwaliłem, bo uważam, że nie wyszedł mi dostatecznie dobrze) A na zdjęciach zauważyłem raczej gładką fakturę, więc nic nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi