jakub476 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Toyota Altezza JCE10 Fujimi Cóż, zdecydowanie nie reprezentuje czystości jaką lubię, ale sporo mi utrudniło spasowanie kloszy jak i wkładów lamp. - Lakier rozjaśnione VW LC9Z - Nowe felgi BBS RS (Fujimi) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Obniżenie - Naciągnięte opony (Tamiya, Handmade) - Wypełnione fotele Cytuj
maciol Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo fajny, u nas to sie nazywa Lexus. Mi sie podoba, naprawde pozytywmy Cytuj
jakub476 Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Napisano 28 Czerwca 2012 Tak, tak w europie były takie sprzedawane jako Lexus IS. Cytuj
Krzychu126 Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo ładna maszyna, modyfikacje też w moim guście. Jedynie nie do końca pasuje mi ten wzór felg no i przednie jak i tylne kierunkowskazy są nie do końca dobrze pomalowane, przednie za daleko do przodu a tylne idą chyba aż do krawędzi bocznej na błotnik. Model bardzo pozytywny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi