jakub476 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Toyota Altezza JCE10 Fujimi Cóż, zdecydowanie nie reprezentuje czystości jaką lubię, ale sporo mi utrudniło spasowanie kloszy jak i wkładów lamp. - Lakier rozjaśnione VW LC9Z - Nowe felgi BBS RS (Fujimi) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Obniżenie - Naciągnięte opony (Tamiya, Handmade) - Wypełnione fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo fajny, u nas to sie nazywa Lexus. Mi sie podoba, naprawde pozytywmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Tak, tak w europie były takie sprzedawane jako Lexus IS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Piękna rzecz. pogratulować modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo ładna maszyna, modyfikacje też w moim guście. Jedynie nie do końca pasuje mi ten wzór felg no i przednie jak i tylne kierunkowskazy są nie do końca dobrze pomalowane, przednie za daleko do przodu a tylne idą chyba aż do krawędzi bocznej na błotnik. Model bardzo pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi