Grubyjg Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 To ja nie będę oryginalny i powiem że kolor mi się podoba i że to najlepsza decyzja. Pięknie się błyszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Czas na up. Coś tam się dzieje z modelem, ale przyznam, że idzie dosyć ciężko. Może to pogoda. W każdym razie, cisnę z motorkiem. Postanowiłem dodać trochę kabli dorabiając elementy osprzętu. Nie jest to projekt na miarę Landcrusiera, ale po nałożeniu "budy" i pokrywy powinno być gęsto. Aha, świecące się dekale na czarnych powierzchniach znikną pod kolejnymi warstwami bezb. matu. W kolejce czeka zawieszenie. Amorki będą przerobione. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Fajnie wyglądają te cienie na szarych elementach. Moim zdaniem podobnie mógłbyś zrobić z czerwonymi żeby nie były jednolite ;-) ale generalnie... ŁAŁ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 thnx. Czerwone pokrywy celowo nie dostały głębszego łosza bo w realu są jakieś takie płaskie. Wzorowałem się na relacji z odbudowy gdzie zostały założone właśnie czerwone części - normalnie powinny mieć kolor aluminiowy i zlewać się z resztą motoru. Dałem tylko trochę mocno rozcieńczonego "brudu" na ich powierzchnię. Kilka fotek zanim zamknę bebechy na dobre. Doszło trochę kabli, robi się na prawdę tłoczno. Jeszcze po założeniu góry będzie ze 2-3 przewody od filtra powietrza i jakiegoś zbiorniczka po lewej stronie. Przewody gumowe zostały pociągnięte szaroburym olejem - chciałem mieć na nich jakiś kurz. Widoczne są również przerobione amorki, które po złożeniu całości będą....a jakże - niewidoczne. Ok. Wydechy pociągnięte delikatnie "oranżem" bo przyglądając się zdjęciom - w miarę normalnie - eksploatowanych 328, zauważyłem właśnie mniej więcej taki nalot. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Świetny model będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Dzięki maciol. Z motorkiem koniec. Został już zamocowany, zakryty i tak już zostanie. Zauważyłem na zdjęciach, że trzeba pomalować korek na zbiorniku na srebrno, ale to już na sam koniec. Zabieram się za resztę zawieszenia i wnętrze. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 wnętrze w beżu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Nie. Wnętrze robię zgodnie ze zdjęciami i będzie czarne. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Wnętrze prawie gotowe. Zostało dorobić pasy, zapięcia... Od siebie do tej pory dodałem radio a'la lata wczesne 90 i szyny foteli (absolutnie niewidoczne;/) Poza tym, paski skali klimatyzacji, no te na tunelu środkowym;] Sorki za kiepskie zdjęcia ale mój ulubiony aparat pojechał na wakacje. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 spoko, szkoda, że fotele są takie kanciaste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 ... tak było w prawdziwym i tak musi być A wnętrze jak zawsze piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Podziękował. Co do foteli to rzeczywiście trochę kanciaki. Z jednej strony oryginał ma mocno podobne, z drugiej - można było je trochę wymodelować. Szczególnie niższe części. Po założeniu kasty na pewno zasłonięte będą oparcia. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Sorki za kiepskie zdjęcia ale mój ulubiony aparat pojechał na wakacje. Pojechał bez Ciebie? fajny model, fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Taa, teraz, z kolei, wyjeżdżam ja, więc z aparatem i 328 spotkam się najpewniej za ok. 2 tyg. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi