Dart Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Cześć! Właśnie do mnie przyszłą paczuszka z moim ulubionym samolotem czyli Airbusem A340-300. Będzie w barbach Swissair. I moje pytanie. Bardzo bym chciał, żeby to był mój model życia, ale nie mam aero, ai sprayem nigdy nie maowałem, a nie chcę tworzć zacieków takich jak podczas malowania pendzlem. Proszę wieęc o napisanie jakich farb mam używać. Nie mam też zdjęcia skrzydeł więc nie wiem też jak je pomalować. PS> Planuję zakup aero (widziałem Badgera za 200zł opłąca się?) , ale teraz mam niestety ważniejsze wydatki ): Kadłub planuję pomalować białą Tamcią w szpreju. Opony czarny mat Tamci w szpreju (Tak wiem na same opony mi się nie opłaca, ale będę używał jeszcze do wielu modeli ) Planuję zakup blaszek Xtra Tech i kalek Swissair. Myślę też nad waloryzacją kabiny pilotów, ale nie wiem czego do tego użyć. Szukałem relacji na forum, ale są same niedokończone... Myślę również nad oknami. Ktoś kiedyś pisał o wypełnieniu ich Clearfixem ale nie wiem jak to zrobić. Jak coś mam wrak A320 zniszczonego przez wrednych gości więc mogę na nim poćwiczyć. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Proszę bardzo o odpowiedź, bo chcę farby kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errol Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Może nie bardzo pomogę, ale kilka zdjęć skrzydeł jest w necie, wpisz "swissair a340 wings" i zobacz, co ci google wypluje. No i w końcu jakiś stosunkowo nowy samolocik na forum, szkoda tylko że taki mały trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 mały ? On z pół metra będzie miał Kabinę pilotów odpuść nic nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errol Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 No tak, nie przyszło mi do głowy, że w rzeczywistości to ogromna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 mały ? On z pół metra będzie miał Kabinę pilotów odpuść nic nie będzie widać. Nom... Ale kabinę zrobię bo sumienie mnie wykończy... Spasowanie 80% Wszendzie ślady po wypychaczach (na kadłubie ) Opadnienty styren (dziury ok 0,5mm) Będzie walka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Mam pytanie co do metalizerów. Wczoraj aerograf do mnie przyszedł i chciałbym użyć do silników Alcadów. Jakich użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi