dumapolski Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Witam. Brabham skończony. Na pewno nie jest to model idealny, ale myślę, że wyszedł lepiej, niż Brawn. Przy budowie nie napotkałem poważniejszych problemów. Fotki: Ostatnie zdjęcie jest bardzo ciemne. Zrobiłem je specjalnie, bo pozostałe przekłamywały fioletowy kolor. Na jednych był bardzo jasny, na innych prawie czarny. Napisy na oponach wyszły tak sobie . Były malowane wykałaczką. To właściwie tyle. Nie bijcie za mocno P.S. Przez całe wakacje siedzę w domu i mam codziennie ok. 10 godzin na klejenie, więc mogę się wyżyć Trzeba by pomyśleć nad kolejnym projektem. Może Schnellboot...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Mi się podobają opony w miejscach ścierania, fajnie wyszły, napisy gorsze. Ogółem chyba nie najgorszy model, już lepszy od poprzedniego, i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 Nareszcie się ktoś odezwał Dzięki za opinię, w sumie potwierdziło się to, co sam sądzę o tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi