Irek-M1 Napisano 21 Lipca 2007 Napisano 21 Lipca 2007 Poszukuję zdjęć oraz informacji na temat Miga-21 UM nr 9292 w malowaniu tygrysim. Poszukuję również informacji czy znajduje się on w prywatnych rękach a jeśli tak to gdzie można go spotkać. Szuka również zdjęć otwartych luków w wersji UM szczególnie tych z boku kadłuba. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Cytuj
KRYSTEK Napisano 21 Lipca 2007 Napisano 21 Lipca 2007 Witaj. Tutaj też znajdziesz zdjęcia 9292, a wylądował w Buku koło Poznania. www.jetphotos.net/showphotos.php?aircra ... ce&country Krystek. A tu znajdziesz niezłe zdjęcia UM-a http://www.lotnictwo.isp.pl/mig21um/index1.html Krystek. EDIT: Przykro ale trudno powiedzieć. Zdjęcie holowanego kadłuba bez skrzydeł znalazłem na podanej poprzednio stronie z opisem Buk koło Poznania. Krystek. EDIT 2: Zapytaj może na Forum 3elt. Może ktoś coś wie na temat 9292. Krystek. ..................................................................... Funkcja edycji posta jest od tego, żeby z niej korzystać. Wysyłanie kilku postów pod rząd nie jest niezgodne z regulaminem, ale za to nieeleganckie. Zwrócono Ci uwagę nie po to, żeby Ci dokuczyć, tylko żeby Ci doradzić. Nie bardzo rozumiem, czemu reagujesz tak nerwowo. Jak widać, można komuś pomoc, a jednocześnie zachowywać sie zgodnie z "przyjętym obyczajem". Admin. Cytuj
Irek-M1 Napisano 21 Lipca 2007 Autor Napisano 21 Lipca 2007 Witam, a możesz bliżej określić adres i czy jest u kogoś na prywatnym podwórku czy firmy Cytuj
Irek-M1 Napisano 22 Lipca 2007 Autor Napisano 22 Lipca 2007 Witam dzieki za pomoc ale mam małe pytanko-czy ktoś zna dokładny adres telefon tak aby można było sięwcześniej umówić na wizytę. Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 22 Lipca 2007 Napisano 22 Lipca 2007 Znajomy pracuje na komisariacie w Buku. Postaram się od niego pozyskać namiar. Kto jak kto ale dzielnicowy powinien znać swoje podwórko. Swoją drogą sam juz nie raz się wybierałem zobaczyć tą kolekcję. Cytuj
Irek-M1 Napisano 22 Lipca 2007 Autor Napisano 22 Lipca 2007 Jacku czekam z niecierpliwością na wszelkie wieści Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi