jakub476 Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Nissan Skyline GT-R BNR34 1:24 Aoshima Złożony w 2 tygodnie?! Model ma słabe panel lines, klamki, wygląda na zalany. Powyższe wady są spowodowane głównie stanem modelu gdy go kupiłem, zwykle takie okazy sprzedaje szybko i wymieniam na nowe, tym razem sie uparłem skończyć z czego jestem zadowolony. - Lakier czarny połysk (Motip) - Nowe felgi Volk TE37 Super Lap (Aoshima) - Wentyle (Handmade) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Fotele kubełkowe (Aoshima) - Nowe przednie zaciski (ResinArt), Seryjne przednie zamontowane z tyłu, Kalkomanie Brembo (Tamiya) - Obniżenie - Metaltransfery (Hobby Design) - Spoiler (Hobby Design) - Intercooler (Aoshima) - Wycięte boczne wloty w zderzaku - Urealnione poprzeczki w wlocie na masce - Tow hook (Handmade) - Usunięty trzeci stop i zamek z klapy - Usunięte boczne kierunkowzkazy Cytuj
mlody016 Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Nie no wypassss jakich mało. Podobają mi się bardzo te czerwone wstawki, tak ładnie delikatnie kontrastują z połyskiem czerni. pozdro ;) Cytuj
Grubyjg Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Kolejny piękny model z pod twojej ręki. Jak dla mnie pierwsza klasa. Mógłbyś zrobić portfolio, fajnie by było pooglądać twoje modele w jednym miejscu. Gratuluję modelu. Cytuj
Karol_Max Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Model świetny, a jak zrobiłeś te szyby, bo efekt świetny Ps: Zrobiłeś kiedyś jakiś inny samochód niż japoński Cytuj
jakub476 Napisano 26 Lipca 2012 Autor Napisano 26 Lipca 2012 Mógłbyś zrobić portfolio, fajnie by było pooglądać twoje modele w jednym miejscu. Można obejrzeć tu: http://www.jdm-option.pl/tag/in%20scale#tag|in%20scale|1 Ps: Zrobiłeś kiedyś jakiś inny samochód niż japoński A taki, ale zarejestrowany w Japonii. viewtopic.php?f=73&t=31120&p=472909#p472909 Cytuj
adamuss Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Super, chyba najefektywniejszy model w Twoim wykonaniu. Mnie najbardziej urzekły lampy i czerwone wentyle w kołach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi