jakub476 Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Nissan Skyline GT-R BNR34 1:24 Aoshima Złożony w 2 tygodnie?! Model ma słabe panel lines, klamki, wygląda na zalany. Powyższe wady są spowodowane głównie stanem modelu gdy go kupiłem, zwykle takie okazy sprzedaje szybko i wymieniam na nowe, tym razem sie uparłem skończyć z czego jestem zadowolony. - Lakier czarny połysk (Motip) - Nowe felgi Volk TE37 Super Lap (Aoshima) - Wentyle (Handmade) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Fotele kubełkowe (Aoshima) - Nowe przednie zaciski (ResinArt), Seryjne przednie zamontowane z tyłu, Kalkomanie Brembo (Tamiya) - Obniżenie - Metaltransfery (Hobby Design) - Spoiler (Hobby Design) - Intercooler (Aoshima) - Wycięte boczne wloty w zderzaku - Urealnione poprzeczki w wlocie na masce - Tow hook (Handmade) - Usunięty trzeci stop i zamek z klapy - Usunięte boczne kierunkowzkazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Nie no wypassss jakich mało. Podobają mi się bardzo te czerwone wstawki, tak ładnie delikatnie kontrastują z połyskiem czerni. pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Kolejny piękny model z pod twojej ręki. Jak dla mnie pierwsza klasa. Mógłbyś zrobić portfolio, fajnie by było pooglądać twoje modele w jednym miejscu. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Model świetny, a jak zrobiłeś te szyby, bo efekt świetny Ps: Zrobiłeś kiedyś jakiś inny samochód niż japoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 Mógłbyś zrobić portfolio, fajnie by było pooglądać twoje modele w jednym miejscu. Można obejrzeć tu: http://www.jdm-option.pl/tag/in%20scale#tag|in%20scale|1 Ps: Zrobiłeś kiedyś jakiś inny samochód niż japoński A taki, ale zarejestrowany w Japonii. viewtopic.php?f=73&t=31120&p=472909#p472909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Super, chyba najefektywniejszy model w Twoim wykonaniu. Mnie najbardziej urzekły lampy i czerwone wentyle w kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi