temir 2 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Witam! Model praktycznie prosto z pudła.Dodatki to Armo,Goffy i MarS+trochę własnego wyrobu.Malowanie farbami Lifecolor,patyny z zestawów Tamiji. Mile widziane wszelkie komentarze! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Hej! Bardzo podoba mi sie Twoj model. Szkoda, ze nie pokazales relacji z budowy Moze bym sie czegos nowego nauczyl. Np. fajnie przybrudziles kola i boki - a ja bym tez tak chcial. Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Też podoba mi się ten model. Szkoda, że nie pokazałeś go na jakimś ciemniejszym i nie tak włochatym tle, ładnie by się wyeksponowały szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Bardzo fajowy modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 świetny model ale zgodze się z gulusem, lepiej by wyglądał na czymś gładkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 Witam! Z tłem to macie koledzy rację-będę musiał coś wydumać na razie fotografowanie idzie mi toprnie i muszę zadowalać się tym co jest na podorędziu(to włochate "coś" to mój sexowny ręcznik do ciała ). A z ewentualnym relacjonwaniem budowy postaram się przy jakiejś następnej realizacji coś wrzucić! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 O tak bardzo fajny modelik. A relaja byłaby przydatna - mógłbyś określić sklejalność i dopasowanie części (o którym słyszałem 2 sprzeczne wersje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 O tak bardzo fajny modelik.A relaja byłaby przydatna - mógłbyś określić sklejalność i dopasowanie części (o którym słyszałem 2 sprzeczne wersje). Witam! Osobiście nie miałem problemów z klejeniem,pasowność i sklejalność idealna(nie licząc klatki na wieży-minimalnie jest szersza,no i blaszka twarda jak serce czekisty!).Model skleja się w kilka godzin-może i dlatego brak jakiejś relacji.A,jeszcze kalki mocno sztywne! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Witam ,model wykonany jak zresztą wszystkie które pokazujesz .Co do blachy to fakt twarda ale jak ją podgrzejesz nad panikiem lub świecą do czerwoność to zaraz właduj ją pod zimną wodę i bedzie miękka jak plastelina,wypraktykowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 jako miłośnik królewskiej skali napiszę tylko jedno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 27 Lipca 2007 Autor Share Napisano 27 Lipca 2007 Witam ,model wykonany jak zresztą wszystkie które pokazujesz .Co do blachy to fakt twarda ale jak ją podgrzejesz nad panikiem lub świecą do czerwoność to zaraz właduj ją pod zimną wodę i bedzie miękka jak plastelina,wypraktykowane. Witam! O numerze z rozhartowywaniem to sobie przypomniałem po fakcie !Do tej pory z gięciem blaszek do czołgów nie miewałem problemów:Part i Eduard(blaszki ACE są wręcz wątłe).Teraz do ruskich blach podchodzę z rezerwą(należy zachować czujność!).Ale dzięki za przypomnienie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Za tą ikone to trzyma Cie za słowo ,że sie gdzieś spotkamy i obalimy ich trochę Temir coooooooo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 27 Lipca 2007 Autor Share Napisano 27 Lipca 2007 Za tą ikone to trzyma Cie za słowo ,że sie gdzieś spotkamy i obalimy ich trochę Temir coooooooo . Witam! Jak najbardziej!!!! Świat jest mały! Kto to wie gdzie i kiedy? Miiejmy nadzieję itd,itp Pozdrawiam ! P.S.:W Bielsku- Białej w ten łykent jest zlot pojazdów wojskowych np. (a mam bliziutko...)! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Wiem że masz blisko ,bo jeżdże na wystawy do Żywca i do Bielska, a na zlot to nie przyjadą bo kolano zerwałem i teraz tylko modele i te modele .Ale pewmie się gdzies spotkamy bo świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi