sabatms Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam udostępnię bezpłatnie do wglądu Aero Plan 2010 nr 1 oraz 2 (dostępność jedynie osobista bez praw kopiowania oraz kserowania); wszystkich chętnych proszę o kontakt na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam udostępnię bezpłatnie do wglądu Aero Plan 2010 nr 1 oraz 2 (dostępność jedynie osobista bez praw kopiowania oraz kserowania); ... a to jakis specjalny ten twoj numer ze takie ograniczenia - w sieci sa cale do sciagnięcia bez koniecznosci przyjadu do ciebie Pozdrawiam pisz na priva i się nie złość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Wydaje mi się iż mamy 1 sierpnia, a nie kwietnia, nie wiem może jestem w błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Nareszcie założyłeś swój pierwszy warsztat . Gratuluję Teraz przydałoby się coś w nim jeszcze pokazać. I nie mam na myśli tańczącego banana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi