Mateo96PL Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam skończyłem prawie "łosia" pozostało tylko pomalować i oto moje pytanie moge go zanurzyć w wodzie .Czytałem na forach że model się odtłuszcza w kawałkach czyli kadłub,skrzydła itp oddzielnie.Czy to prawda?? Model jest w 100%sklejony oszkelnie też już jest zamontowane Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Jak go " zanużysz w goroncej " to na pewno będziesz miał w kawałkach . Ale przed "zanużeniem " zdemontuj "oszkelenie " będzie szybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Fakin hell -Ludzie orografiaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Tak ale mieszanie konia z modelem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Skoro ten ktoś nie rozróżnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi