maciekw Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Moje modele od początku mojego istnienia na tym forum. Kolejność chronologiczna. Kliknij zdjęcie aby przejść do galerii Type 90 - Tamiya + Eduard 1:35 Jednocześnie mój pierwszy wash i pierwsze blaszki i pigmenty, werniksy oraz figurki warsztat Humvee - Tamiya + Eduard + CMK 1:35 Jednocześnie moja pierwsza żywica i pierwsze pigmenty na dużą skalę warsztat Honda Jazz - Tamiya 1:24 Jednocześnie pierwszy raz kładłem na kolorowy lakier bezbarwny werniks, wcześniej polerowałem bezpośrednio kolorowy lakier warsztat M1 Panther II - Dragon 1:35 Pierwszy raz użyte farby Gunze serii C Leopard 2A5 - Tamiya + Eduard 1:35 Pierwszy dry-brush warsztat Honda S2000 - Tamiya 1:24 warsztat Niemiecki żołnierz - Tamiya 1:16 Moja pierwsza duża figurka M1A0 Bradley - Tamiya + Eduard + Friulmodel + (jakiś producent toczonych luf) + budowa od postaw Moje pierwsze przeróbki w tak dużej skali i pierwsze elementy robione od podstaw. Jednocześnie z tym modelem pierwszy raz wystartowałem w konkursie modelarskim zajmując drugie miejsce warsztat Calsonic Impul GTR - Tamiya 1:24 Pierwszy raz kładłem bezbarwny lakier, który potem szlifowałem i polerowałem na kalki. Jednocześnie pierwszy raz lakiery nie nakładane z puszki, tylko z aerografu. Tiger I wersja wczesna - Dragon 1:35 Pierwszy raz coś z WWII i to jeszcze z niewłaściwej strony barykady "warsztat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi